tisdag 10 november 2009

Färdigvaccinerad

Nu är jag helt vaccinerad mot Hepatit B också... och nu är man fullproppad med vaccin. Jag pallar inte åka dit och ta fler sprutor... nu får det vara nog! Så nu håller rabarber på att ligga och dra sig i köket... i en helt timme! Vad gör man då? Jag stack över till Eva för att vattna hennes blommor (jag är blomvakt). Hon har ju ändå 24 stycken (i en etta) så jag tänkte att här kan jag få tiden att gå. På vägen ut tar jag med mig soppåsten som har stått i hallen i säkert ett par dagar (har inte koll) och den har börjat läcka lite på golvet under den, jävligt äckligt jag vet... Karro, kom hem! Jag är inte van vid att ta ut soporna, jag ställer dom alltid i hallen så fixar karro resten. Jag går ju aldrig ut på gården där sopkastet är eftersom min cykel är i källaren. Skärpning! Men det luktade iaf fall inte så det var säkert inte så farligt. Men nu har jag städat upp. Ikväll ska jag bara chilla-pilla och ägna tid åt ett avsnitt av Seven Ages of Rock. En musikdokumentärserie som jag redan sett två gånger... men den är ju så bra :)



Ännu en konstig sak. Jag skulle ha en äggula och titta vad jag hittade när jag öppnade ägget...igen... :

Ännu ett tvillingägg. Kan det vara för att jag har köpt en förpackning med x-stora ägg?!? Men räknar jag detta som äggula från ett ägg eller helt enkelt två äggulor? Jag skulle ha totalt 6 ägg så jag knäckte glatt 4 ägg till som vilka alla var singeläggulor =)

1 kommentar:

  1. Fyfan vad du är äcklig!!! Tack och lov att jag inte märkt det tidigare. Hur lång uppsägningstid har vi för lägenheten tror du?

    /Karro

    SvaraRadera